- 1: Are you a virgin?
- ans: ohh yeah for life baby (:
- 2: where are you right know?
- ans; somewhere i dot want to be in
- 3: What's your sexual orientation?
- ans ; huuuh??
- 4: Are you crushing on anyone? If so, who?
- ans; i have a crush on him and i will still have a crush on him #uknowurself
- 5: What's the cutest thing someone's ever done for you?
- ans; deep secret
- 6: What are the top five places you wish you could go before you die?
- ans; Dubai, UK, Dublin, Malaysia and Saudi-Arabia
- 7: What was the scariest moment of your life?
- ans: a day in jss3>>lmaooo shit i really got scared ):
- 8: If you could take something back that you said or did, what would it be?
- ans: my last words to him ):
- 9: Do you think that the person who sent you this number was cute?
- ans: damn your beautiful so smile (:
- 10: If you had to name three important details about you, what would you say?
- ans: ina ruwanku
- 11: Are you allergic to anything? If so, what?
- ans: dudes *not interested*
- 12: Have you ever been in love? If so, are you still in love?
- ans: lol you got me< ohh yeah
- 13: Do you like sports? If so, which ones?
- ans: swimming and volley ball
- 14: What are four things you can't live without and why?
- ans: family , Allah, fiends and my books
- 15: Do you have a facebook? If so, would you add the person who sent you this number?
- ans: yoo i got no FB -__-
- 16: What do you like to do in your spare time?
- ans: blogging, reading and listening to quran + chatting
- 17: What are your biggest fears?
- ans: loss sing my loved ones I won't be able to challenge my fears.
I won't be able to help someone important to me.
Wednesday, October 19, 2011
BORED SO DECIDED TO ANSWER RANDOM QUESTIONS (:
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment